VOOR WIE?     De Corsendonkcursus is bedoeld voor psychiaters en aios. Ook  psychologen, al dan niet in opleiding to gz- en/of klinisch psycholoog zijn van harte welkom. Professionals van andere disciplines worden uitdrukkelijk uitgenodigd om deel te nemen, bijvoorbeeld artsen voor verstandelijk gehandicapten (AVG), verslavingsartsen, verpleegkundig specialisten, apothekers, klinisch chemici of mensen werkzaam in de farmaceutische industrie.

WAAR?     De Corsendonkcursus wordt gehouden in een prachtige historische priorij in Oud-Turnhout in België, net over de grens, gelegen temidden van prachtige natuur. Voor een sfeerimpressie zie www.priorij-corsendonk.be.

\WANNEER?     De Corsendonkcursus wordt jaarlijks gedurende de laatste week van januari gehouden. De eerstvolgende cursus vindt plaats van 20 t/m 25 januari 2019. Het programmaboekje  van de vorige Corsendonkcursus kunt u hier downloaden.

WAT KOST HET?     Voor psychiaters (AMS) is de prijs 2500 euro, voor overigen          1900 euro. In dit bedrag is inbegrepen het cursusmateriaal inclusief een boek over onderzoeksmethoden in de psychiatrie (“Designing Clinical Research”, S.B. Huxley), het verblijf in de historische Corsendonk Priorij op een één-persoonskamer en alle maaltijden, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, lunch met koude en warme gerechten, en driegangen diner in de avond. Speciaal onderdeel is het uitgebreide diner met feestavond op donderdag.

GEÏNTERESSEERD?    Mail ons via secretariaat@corsendonkcursus.nl of meldt u zich direct aan via het inschrijfformulier.